En byggfirma med byggservice i Skellefteå

En byggfirma i Skellefteå

Kågströms bygg är ett företag, som hjälper alla som är intresserade av att erhålla noggrann, kvalitativ och kostnadseffektiv hjälp av en byggfirma i Skellefteå eller dess omnejd. Vi kan med hjälp av kompetent personal erbjuda hjälp med det mesta inom byggbranschen. Vårt företag passar både för dem med små behov, och för dem som har litet mer omfattande och tidskrävande hjälpbehov inom byggbranschen. Vi arbetar alltid efter de önskemål, som du som kund har gällande vårt arbete. Vi vill att du skall bli så nöjd som möjligt och här på vår byggfirma avslutar vi aldrig ett uppdrag innan du är 100 procent nöjd med allt som vi har hjälpt dig med.

Byggservice i Skellefteå

Här på Kågströms bygg finns det möjlighet att få hjälp med det allra mesta som rör bygg och snickeri. Vi arbetar mycket med byggservice i Skellefteå och däromkring. Allt arbete utförs med största omsorg och vi arbetar alltid efter de förutsättningar, behov och önskemål, som du som kund har på vårt arbete. Vi erbjuder även renovering, tillverkning av förråd, garage, vindsutrymmen eller något annat så är Kågströms bygg ett ypperligt val av byggfirma. Firman har hjälpt många kunder med framför allt tillverkning, vilket de flesta uppdrag som ankommer Kågströms bygg gäller. Du kanske är intresserad av en specifik produkt. I så fall är det absolut inga problem att anlita oss på Kågströms bygg, då vårt företag fokuserar mycket på kundservice och att verkligen ställa upp för kunden.

ROT-avdrag

Om du är en privatperson, så kan du utnyttja ROT-avdraget, när du anlitar oss på Kågströms bygg för angenäm byggservice i Skellefteå eller i dess omnejd. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner rätt att dra av en viss del av arbetskostnaden. I skrivande stund kan man dra av 30 procent via ROT-avdraget. Om du vill veta mer om ROT-avdraget, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Kågströms bygg, så hjälper vi dig.